5. juni 2020 mødtes VALIDAN for første gang med IT-virksomheden EQS til en snak om muligheder – det var et godt møde, det emmede af kreativitet og vilje – og nu knapt et år efter er resultatet en ny virksomhed, der har lanceret et nyt koncept, med udgangspunkt i et Digitalt KLS-system.

Målsætningen var klar – hvad har I brug for? Hvordan Vi, kan gøre det lettere for Jer!

Mange års erfaringer og viden fra to verdener, programmeret fra bunden, udviklet af fagfolk på begge sider. Resultatet taler for sig selv, og de første brugere melder allerede begejstring.

Vi har sammen bygget en virksomhed, og et system der gør det let – det er hurtigt og mobilt – Vi har hele tiden haft for øje, hvad I har brug for, og på hvordan vi samtidig kan understøtte en større regelefterlevelse.

For dem der ønsker det, tilbyder Digital-KLS via PLUS modulet individuel rådgivning, til en yderst konkurrencedygtig pris. Rådgivning foretages via systemet, på web, telefon og mail. Virksomhederne sparer her ret mange penge, for I behøves ikke afsætte en hel dag til rådgivning. Vores faglige konsulenter har forinden udpeget og fundet de dokumenter frem der skal opdateres, og rådgiveren udfylder sammen med jer alle dokumenterne.

Når kontrolinstansen kommer forbi, så er alt forventeligt opdateret iht. lovgivningens krav.

Udviklingen stopper naturligvis ikke her, Vi tager jeres oplevelser og behov seriøst. Og for dem som måtte efterlyse integrationer til økonomisystemer, så er det også på tegnebrættet.

Prøv det gratis i 14 dage – og del gerne jeres erfaringer med os – https://digital-kls.dk

Jeg glæder mig meget over det ny samarbejde med Digital-KLS

Ønsker jer alle en god 1. maj

Gode hilsner

Lars