Det er gået stærkt siden etableringen 15. februar 2020.

 For at være helt ærlig og bramfri, så har det bare være helt vildt fedt at kunne gøre det rigtige, rigtigt – helt uden at skulle underkaste sig tidligere tiders politiske dagsordener og -magtkampe.

 Jeg satte kursen, med ét fokus – kunden i centrum

 

VALIDAN har nu vist og bevist

At vi bidrager til en større regelefterlevelse og derigennem større samfundsmæssig sikkerhed, med den lille, men altafgørende forskel – at vi møder kunden i en ordentlig nærværende service, hele vejen, endda garanteret til markedets laveste priser.

Modtagelsen har været overvældende positiv ”de siger jeg skal ringe til dig Lars” har jeg med stor glæde hørt fra mange kunder. Vi har også selv spurgt kunderne. Her på LinkedIn og Facebook har I mødt Kasper som valgte at skifte, fra anden Kontrolinstans. Og Mads, en ung iværksætter, der med drømmen om selvstændig virksomhed, valgte VALIDAN. Alle positive tilkendegivelser, som bekræfter at VALIDAN, som den agile ”frie fugl”, har sin berettigelse.

Hvad bringer næste år

Jeg forventer i løbet af året at ansætte 1-2 medarbejdere. Profilerne er endnu ikke helt fastlagt, for det er ikke nogen nem beslutning, jeg går nemlig ikke på kompromis med vores services, og samtidig arbejdsglæde.  Ej heller med at have en relation til alle kunderne, det er en balance jeg går og funderer lidt over.

VALIDAN indgår officielt samarbejde med virksomheden Digital-KLS om en helt ny digital KLS-løsning. Den lanceres 1. februar, en ny-tænkende, lækker og komplet KLS-løsning der sikrer virksomhederne en lettere hverdag, og en lettere vej til den dokumentation kontrolinstansen skal efterprøve. Og dermed selvsagt også en lettere vej til at opretholde jeres godkendelse. Mere kan jeg desværre ikke røbe nu, men følg mig eller virksomhederne på LinkedIn, hvis I vil holdes opdateret – så får I nyhederne som de første.

En særlig tak til alle der har gjort det muligt

Kunderne skylder jeg den største tak. Tak for tilliden! som jeg fortsat ydmygt vil gøre mig fortjent til. Min gamle bestyrelse i Q-kontrol, som altid har troet på mig, og som har valgt at følge VALIDAN, en helt særlig personlig betydning for mig, at I fortsat er der. Sikkerhedsstyrelsen og Energistyrelsen som ofte står på mål for min undren, og gentagne udfordringer af jura og procedurer. Det er bare fedt når vi indimellem kan flytte bjerge, eller bare være uenige. Kiwa Inspecta for et tillidsfuldt, ukompliceret og meget værdsat samarbejde – spændende opgaver og søde mennesker. Konsulenterne i branchen, for jeres bidrag og løbende sparring. Sand & Sand for lækker markedsføring, Tom A – fotografi og Deslers grafiske hus for tryksager. Mit netværk på LinkedIn og Facebook i en tid med begrænset fysisk kontakt, det har været meget hjælpsomt at i har fulgt mig, læst og delt mine opslag. Nogle fra den glade amatør der har behov for at ytre sig, og andre mere professionelle med fagligt- og sagligt på sinde.

Og selvfølgelig tak til mine nærmeste

 

Uden jer alle var det ikke lykkedes – I har ”leveret varen”

 

 Glædelig jul og godt nytår!

 Af hjertet TAK

 Lars