I mange år havde jeg en voldsom tandlægeskræk!

Desværre er der også mange der på samme måde frygter besøget af Kontrolinstansen, grundet kedelige oplevelser. Nogle er bange og andre reagerer mere modvilligt, som jeg selv hos tandlægen.

Heldigvis er tandlæger også venlige, og sådan en fandt jeg mange år senere, en sød og virkelig rar ældre dame. Trods pensionsalderen arbejder hun ufortrødent videre, fordi hun brænder for sit arbejde og glædes i mødet med kunderne.

Kunderne vælger VALIDAN fordi vi er venlige, som min nuværende tandlæge.

Det er vores største ambition, at mødet med Kontrolinstansen skal være en god oplevelse – VALIDAN er privatejet og 100% uafhængig – Det er jeres kontrolinstans, og det er min opgave at sikre jer den bedste service, til den garanteret laveste pris.

I kan frit vælge Kontrolinstans – Det er helt gratis at skifte til VALIDAN, som mange allerede har gjort det – Vi sørger for det hele, og der er ingen bindinger.